Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lekstorps IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Hemsjö IF 1 1 0 0 3
2 Tollereds IF 1 1 0 0 3
3 Nödinge SK Fotboll 0 0 0 0 0
4 Sjöviks SK 0 0 0 0 0
5 Brämaregårdens FC 0 0 0 0 0
6 Herr A-laget 2 0 0 2 0

Match

Hemsjö IF

3 - 0
Hemsjövägen 59, 441 96 Alingsås
2 augusti 2021
19:00

Herr A-laget

Referat

Referat: Hemsjö IF - Herr A-laget

Första matchen för höstsäsongen var ett faktum. Vi avslutade vårsäsongen med en bra match mot Sjöviks SK och förhoppningen var att vi även skulle få en bra start på höstsäsongen.

Förutsättningarna inför matchen var att vi saknade många spelare som var tilltänkta med anledning av skada, sjukdom och semester. Således fick vi pussla med spelare som tidigare inte gjort någon match och juniorer. Vi fick till och med spela med en tränare på planen. Till råga på allt hade 50 % av våra avbytare (en) missat att matchen spelades i Hemsjö så vi startade matchen med en avbytare.

Matchen började i ett högt tempo där Hemsjö var spelförande men vi satte försvarsspelet bra och flyttade över bra. Hemsjö spelade bra med en tydlig idé om hur man ville anfalla. Efter den inledande anstormningen gick matchen ner i tempo och vi tog lite mer tag i bollen. Vi tog oss fram till sista fjärdedelen men lyckades inte skapa några avslut - djupledslöpen bakom backlinjen saknades. Hemsjö gör 1-0 på ett misstag från oss och därefter orsakar undertecknad en helt korrekt dömd frispark i ett gyllene läge precis framför mål. Hemsjö hanterar detta på bästa sätt och placerar frisparken rakt i krysset. Mycket snyggt.

I andra halvlek lyckas vi stundtals trycka upp spelet mer, men återigen har vi väldigt svårt att få till avslut på mål. Tröttheten blir tydligare och tydligare ju längre halvleken går, speciellt bland våra offensiva spelare. Hemsjö gör lite snöpligt 3-0 efter misstag från oss.

Det är inget snack om att det var fullt logiskt att Hemsjö skulle vinna denna match. De spelade klart bättre och vi fick inte till helheten, däremot var det lite snöpligt hur målen gjordes. Många i vårt lag gjorde individuellt sett bra matcher men vi lyckades inte svetsa ihop det och lyckas med magin "1+1 = 3".

Vi är inte nöjda med denna insats och kommer behöva höja oss flera steg inför seriestarten. Vi blev trötta alldeles för fort vilket resulterade att vi inte orkade hålla upp försvarsspelet men framförallt orkade vi inte ta rätt beslut när vi hade bollen och höll den för länge eller slog för dåliga passningar. När vi blev trötta tappade vi också rörelsen vilket gjorde det svårt att få igång ett eget passningsspel.

+++ Alvin, Johannes, Nedvin stod upp bra defensivt och spelade ofta klokt med boll.
++ Joakim och Simon sprang mycket på mitten och bistod både offensivt och defensivt.
+ Hafez och Nick gör sina bästa insatser hittills.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Alvin Fazlic 1 0 0 0 0 0
Anders Janson 1 0 0 0 0 0
Fabian Börjesson 1 0 0 0 0 0
Hafez Ammar 1 0 0 0 0 0
Johannes Berglund 1 0 0 0 0 0
Nedvin Fazlic Larsson 1 0 0 0 0 0
Nika Bikashvili 1 0 0 0 0 0
Simon Haverstedt 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng